Aloin täsä musiikkia kuunnellessa miettimään miten joihinkin kappaleisiin jää tunteita ja muistoja. Kun sitten kuulee kappaleen tulee paljon asioita mieleen, niin positiivisia kuin negatiivisiakin. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi Finlanderssin Oikeesti kappale. Sitä kuunnellessa tulee aina hyvälle tuulelle, muistan viime kesän piknikin kupittaalle. Kävimme Nasun kanssa ostamassa Cittarista eväitä, mansikoita, nam, ja suuntasimme tutulle paikalle puun katveeseen. Siinä sitten loikoilimme ja keskustelimme, söimme juustonaksuja, kun yht'äkkiä meidät ympäröi suuri lauma lokkeja silmät ahnaasti hehkuen. He havittelivat sipsejämme. Ne lähestyivät, näyttivät pelottavilta. Tunsimme olomme epämukavaksi ja päätimme lähteä etsimään uutta piiknic-paikkaa. Päädyimme sitten Aurajoen varrelle istuksimaan. Sielä saimme tarpeeksemme ampiaisista ja päätimme kävellä ruskolle. Hauskaa oli <3

Toinen juttu mikä tulee mieleen kyseisestä kappaleesta on monet ystäväni. Viime kerralla Sanzissa tanssimme kyseisen kappaleen tahtiin <3 Oli ihanaa...ja tunnelma hyvä.

Kirkan Hengaillaan kappale tuo  mieleen rakkaan Heliseni <3 joka lähtee sunnuntaina Espanjaan viikoksi. Kun tulee ikävä, niin Hengaillaan vaan soimaan. Kenties se helpottaa pikkasen.

Tää yö nyt ollaan vaan ja hengaillaan ei mennä nukkumaan. Asemalla ollaan vaan je svengaillaan, kun junaa odotetaan <3

Hyvää matkaa Helikopteri !!!