Leiri on siis jo takanapäin eikä kesäfiilistä ole vieläkään löytynyt. Ei edes sieltä leiriltä. Eiköst Pikku Koo sanonut, että kesäfiilis tulee leirin jälkeen? No, ainakaan itse en sitä fiilistä leiriltä löytänyt, paljon muuta kuitenkin <3 Kaiketi sitten tämä kesäfiiliksen metsästys jatkuu vieläkin. Raportoin jatkossa kuinka tässä asiassa edistytään. Kenties se löytyy jo huomenissa, ekan työpäivän myötä. Kenties, kenties. Ainahan kaikki on mahdollista. Vaikka kylläkin itse epäilen sitä.

                      Tähän asti kesäfiilis on yleensä löytynyt vasta muutaman viimeisenä lomapäivänä. Jos halutaan ajatella positiivisesti, niin ajatellaan sitten näin: Onneksi edes silloin. Mutta jos emme halua ajatella positiivisesti niin ajatellaan sitten näin: Vasta silloin. Voi siis ajatella kummalla tavalla vain, niin päästään kuitenkin samaan lopputulokseen: kesäfiilistä ei ole vielä löytynyt!

                      No, jatkan siis kesäfiiliksen metsästystä tästä eteenpäin. Raporttia seuraa perästä. Katsotaan mikäs tilanne on huomenna. Tai kenties viikon päästä. Löytöpalkkio sille joka löytää kesäfiiliksen(i).