Vihdoinkin? Vihdoinkin on kesä? Ja loma alkaa...luulisi, että sitä odottaisi innoissaan, mutta kun ei niin ei. Se on jännä miten kesäfiilistä vain ei tule. No, ehkäpä se on niinkuin Krinde tänään sanoi, kesä alkaa leiristä. Onneksi tänävuonna leiri on heti alkukesästä, tarkemmin ottaen lähden sinne jo ylihuomenna. Saa sitten nähdä onko Krinde oikeassa...toivottavasti. Kai se siltä joskus tulee...
    Tosiaankin, tästä kesästä tulee loman osalta "loma". Ensin siis viikoksi leirille. Yhdeksäs päivä takaisin, kymmenes päivä konfirmaatio, yhdestoista päivä alkaa työt ja ne loppuu 28 päivä heinäkuuta. Seuraavana päivänä sitten taasen leirille ja sitten onkin kokonaiset kaksi viikkoa kesälomaa. Eli siis lomasta on tulossa juuri täydellinen, kunhan vain saa viettää tarpeeksi aikaa rakkaiden kanssa.
    Eli siis ylihuomenna leirille keräämään uusia (ja toivottavasti ihanaia) muistoja. Ja saa sitten tosiaankin nähdä lähteekö toi kesä siitä käyntiin.
   
Asiasta kolmanteen. Tänään Sanzissa on/oli grillisanzi ja tunnelma on/oli sen mukaisata. Nyttenkin noi laulaa tossa "Katsoin kauan kauniisiin kasvoihin. Liian kauan katsoin sinuun...". Eli siis täydellistä on. Mainittakoon porukasta seuraavat henkilöt: Tonza, Osku - Aleksi, Aleksi - Osku, Ville, Juuso, Jussi, Heli, Edvuuna ja Hessu, Eeva ja Reino. Eli hyvä porukka jälleen kasassa.

Ja vielä lopuksi: KETSUPPI!