Okei Tari...saamasi pitää. Tässä siis pieni katsaus rakkaaseen pikkuiseemme: Tariin.

Tari on yksi perheensä neljästä sisarruksesta (hänellä on siis yksi isoveli ja kaksi pikkusiskoa). Jä hänen sukunimensä on Sirviö. Hänellä on mopo (ihan kivan näkönen, ja sillä ulkonäöllähän on aina niiin paljon väliä..ja pah). Siinä kaikki faktat jotka hänestä tiedän sillä numeroa ja sähköpostia en tähän viitsi laittaa.

Tutustuin Tariin hänen tullessaan riparille pikkuisekseni. Jostain syystä hän sattui päätymään raamisryhmääni kaverinsa Juhan kanssa. Jostain syystä he olivat hyvin hiljaisia, vaikka lukivatkin ihan hyvin. Hiljaisuus oli sinäänsä jännä asia sillä muuten he pälättivät ja keskustelivat paljonkin. Toisaalta, leirin lopulla he alkoivat kyllä puhumaan jo raamiksissakin, vaikkakin ei ihan niinkuin olisin toivonut, vaan lähinnä väittämään vastaan. (No, ainakin he puhivat.) Piirtämäänkin he suostuivat, vaikkakin lievästi aiheen vierestä...mutta mitäpä siitä.

Tosiaankin, muuten hän puhui hyvinkin paljon, ei kai siis ihmekään, että viihdyimme aika paljon hänen seurassaan, ainakin iltamehun aikaan. Vaikka hän vaikuttikin rauhalliselta tyypiltä, sai häntä silti paikkailla. Eräälle pikkuiselle oli myönnetty lupa käyttää pyörää matkojen kulkemiseen leirin aikana. No, tietenkin Heli päätti ryhtyä ajamaan sillä ja Tari tietenkin istui takana. No, ei se mitään..mutta tietenkin tämä yksi päätti hypätä pois pyörän selästä. Kaiketi laskeutuminen oli suunniteltu pehmeämmäksi kuin se sattui. Tosiaankin sattui, hänelle nimittäin tuli aiakst ilkeän näköinen haava käteen. No, ei siinä sitten muutakuin paikkailemaan...mikä olkin yllättävän hauskaa :)

Nykyään Tari on hieman erilaien...ainakin hänen itsensä mukaan. Hänen elämänsä on hurjenpaa kuin tuo käden satuttaminen. Toisaalta, tuohon ikäänhän liitty aikast paljonkin kaikkea. Mutta, kuule Pikkunen, koita selvitä kaikesta kunnialla <3